Fem romantiske hoteller til bryllupsrejsen

Udskriv
Publiceret Tirsdag, 22 Juli 2014

Det er højsæson for bryllupper og dermed også det efterfølgende get-away for det forelskede par. Bryllupsrejsen er den perfekte begyndelse på et ægteskab og omgivelserne skal selvfølgelig være i top. Hotelsøgemaskinen trivago har samlet en liste over 5 skønne hoteller, som kan inspirere til den ideelle bryllupsrejse. Selvom man ikke er nygift, kan man selvfølgelig også tage af sted og nyde romantikken!

Læs mere: Fem romantiske hoteller til bryllupsrejsen

Det er okay at tjekke mails på ferien

Udskriv
Publiceret Onsdag, 16 Juli 2014

Man skal ikke have dårlig samvittighed over at tjekke mails på ferien. En undersøgelse fra FDM travel viser nemlig, at næsten hver anden dansker synes, at det er okay, hvis partneren tager et kig i indbakken. Kun ti procent bliver irriteret, når partneren tjekker mails.

Læs mere: Det er okay at tjekke mails på ferien

Stor vækst i kinesisk turisme

Udskriv
Publiceret Tirsdag, 15 Juli 2014

Hotels.coms seneste Chinese International Travel Monitor der netop er blevet udgivet i dag, viser en kraftig vækst i kinesisk turisme. Det er bl.a. en højere disponibel indkomst, lempelse af visumregler og forbedret lokal infrastruktur, der får rejselysten frem i kineserne. Men rapporten viser også, at teknologien er med til at påvirke kinesernes rejseadfærd.

Læs mere: Stor vækst i kinesisk turisme

Tag badeshorts og bikini med i håndbagagen

Udskriv
Publiceret Fredag, 11 Juli 2014

Hvert år går flere tusinde ferietrængende danskere glip af mange timer ved vandkanten, fordi deres bagage ikke kom med flyet. Og så går tiden i stedet med indkøb af nyt badetøj, tandbørster og undertøj, viser en opgørelse fra Topdanmark. Ved at pakke håndbagagen med omtanke kan de fleste gener forebygges.

Læs mere: Tag badeshorts og bikini med i håndbagagen

14 vigtige tips til før og under din udlandsferie

Udskriv
Publiceret Onsdag, 09 Juli 2014

Skolernes sommerferie er i fuld gang, og mange drager over Danmarks grænser på ferie i udlandet, heraf ca. 325.000 på en charterferie. Star Tour har samlet de 10 vigtigste punkter på tjeklisten inden afrejse, baseret på personalets egne ferie-erfaringer, og guidernes oplevelser med Star Tours kunder på feriemålene.

Læs mere: 14 vigtige tips til før og under din udlandsferie

Comwell Aarhus åbnede 1. juli

Udskriv
Publiceret Onsdag, 09 Juli 2014

Så kom dagen, hvor Comwell Aarhus kunne slå dørene op for - byens højeste bygning, kun overgået af Domkirken. Comwell Aarhus åbnede officielt den 1. juli 2014.

Læs mere: Comwell Aarhus åbnede 1. juli

Danskerne kan ikke få nok af europæiske storbyer

Udskriv
Publiceret Onsdag, 09 Juli 2014

Rejsebehovet i juli og august er stort blandt danskerne, som stadig har London som favoritdestination. En opgørelse over hotelsøgninger på verdens største hotelsøgemaskine trivago viser, at danskerne kort og godt elsker de europæiske storbyer. På listen over de mest populære rejsemål i juli og august topper den britiske hovedstad, London, præcis som det var tilfældet sidste år.

Læs mere: Danskerne kan ikke få nok af europæiske storbyer

Vi booker de spontane overnatninger over mobilen

Udskriv
Publiceret Mandag, 07 Juli 2014

Når vi booker overnatninger på farten er det særligt til de spontane og kortvarige hotelbesøg. Nye tal fra hoteleksperten Hotels.com peger på, at vi i høj grad bruger vores smartphones til at booke de korte og spontane hotelovernatninger. Blandt danskerne er det tilsyneladende overnatninger i København, London og Berlin, som er mest populære på mobilen.

Læs mere: Vi booker de spontane overnatninger over mobilen

Hvor mange penge skal du have med på ferien?

Udskriv
Publiceret Torsdag, 03 Juli 2014

Sommeren er over os, og lufthavnen fyldes snart af rejselystne danskere på vej til udlandet. Hvor langt feriebudgettet rækker afhænger i høj grad af, hvor ferien går hen. Derfor kan det ofte være svært at beregne, hvor meget valuta man får brug for.

Læs mere: Hvor mange penge skal du have med på ferien?

Her kan hunden komme med på ferie

Udskriv
Publiceret Tirsdag, 24 juni 2014

Vil man gerne på ferie i udlandet, men kan ikke få passet hunden, så kan campingferien være en mulighed. Flere campingpladser tillader nemlig, at hunden kan komme med på ferien. Bedende øjne og små opmærksomhedssøgende bjæf. Det kan være svært at efterlade familiehunden hjemme, når sommerferien står for døren.

Læs mere: Her kan hunden komme med på ferie

Bliv klar til ferien

Udskriv
Publiceret Tirsdag, 24 juni 2014

Hele familien står parat til at tjekke ind ved skranken i lufthavnen. Ferien går til fjerne himmelstrøg. Der er styr på sagerne – eller er der? Må vi tage hunden med på rejsen? Hvordan undgår vi spildte feriedage med rejsediarré? Og hvilke fødevarer må vi tage med hjem til Danmark?

Læs mere: Bliv klar til ferien

Stevns Klint og Vadehavet er optaget på UNESCOs verdensarvsliste

Udskriv
Publiceret Tirsdag, 24 juni 2014

UNESCOs verdensarvskomite har optaget Stevns Klint og Vadehavet på sin liste over enestående verdensarv på det årlige møde i Qatar.

Læs mere: Stevns Klint og Vadehavet er optaget på UNESCOs verdensarvsliste

Download Joomla Free Templates for your success.
Joomla Business Templates by template joomla