Guide til drikkepenge i 20 populære ferielande

Udskriv
Publiceret Onsdag, 23 april 2014

Man kan komme ganske langt med et varmt håndtryk og de gode ord "tusind tak for din hjælp"… Men det er ikke altid lige det, der forventes, når den venlige piccolo på dit feriehotel - med sved på panden - har slæbt dine tunge kufferter op på dit værelse og nu står med den højre hånd lettere fremstrakt.

Læs mere: Guide til drikkepenge i 20 populære ferielande

Fokus på Pragture medførte tre politianmeldelser

Udskriv
Publiceret Tirsdag, 22 april 2014

Forbrugerombudsmanden politianmelder rejseselskabet Prague Week ApS for at bruge alkohol i reklamer rettet mod unge under 18 år. Hermed afslutter Forbrugerombudsmanden sin undersøgelse af rejseselskabers markedsføring af ture for unge til Prag.

Læs mere: Fokus på Pragture medførte tre politianmeldelser

Torben Skov er Danmarks uofficielle rekordholder i charterrejser

Udskriv
Publiceret Mandag, 21 april 2014

Det startede med en tur til Costa Del Sol med Tjæreborg i 1965, og siden da har 72-årige Torben Skov rejst og rejst. Indtil videre er det blevet til 78 lande, ca. 400 charterrejser, et par jordomrejser og en del rundrejser.

Læs mere: Torben Skov er Danmarks uofficielle rekordholder i charterrejser

B&O PLAY spiller op i Københavns Lufthavn

Udskriv
Publiceret Mandag, 21 april 2014

Københavns Lufthavn lægger som første lufthavn nogensinde ører og lokaler til den velkendte danske designvirksomhed Bang & Olufsens hippe subbrand B&O PLAY, som åbner dørene i dag. B&O PLAYs sortiment vil byde på noget for enhver smag af deres klassiske audiovisuelle produkter.

Læs mere: B&O PLAY spiller op i Københavns Lufthavn

Egyptisk og italiensk aftale skal gøre El Gouna CO2-neutral

Udskriv
Publiceret Fredag, 18 april 2014

Feriebyen El Gouna har underskrevet en aftale med miljøministerierne i Egypten og Italien om hjælp til at gøre El Gouna CO2-neutral. Derved vil El Gouna være den første CO2-neutrale by i Egypten og i Afrika, og en af de ledende af sin slags i hele verden.

Læs mere: Egyptisk og italiensk aftale skal gøre El Gouna CO2-neutral

Storbyferie i livlige Tunis

Udskriv
Publiceret Onsdag, 16 april 2014

Den tunesiske hovedstad Tunis er både en travl moderne storby og et vigtigt kulturelt centrum i den arabiske verden. Fra det 12.-16. århundrede var Tunis en af ​​de mest velstående byer i Middelhavsområdet. Byens glorværdige fortid kan ses overalt i de travle gader, hvilket gør Tunis til et oplagt mål for en kulturel storbyferie.

Læs mere: Storbyferie i livlige Tunis

Hotelejere nyder godt af helgenkåring

Udskriv
Publiceret Tirsdag, 15 april 2014

En undersøgelse fra hotelsøgemaskinen trivago viser at den religiøse turisme i Italien er i voldsom vækst. Den religiøse turisme er godt illustreret ved vandvittige prisstigninger i forbindelse med den dobbelte kanoniseringen af pave Johannes Paul II og pave Johannes XXIII. En begivenhed som finder sted søndag den 27 april 2014.

Læs mere: Hotelejere nyder godt af helgenkåring

Nye hoteller i Israel

Udskriv
Publiceret Tirsdag, 08 april 2014

Norman Hotel Tel Aviv der åbner til juni 2014, sigter efter at genfortolke gæstfrihedens kunst for forretnings- eller ferierejsende med en kombination af 1920'ernes tidløse elegance og den fremragende komfort, der kendetegner et luksushotel i verdensklasse.

Læs mere: Nye hoteller i Israel

Årets Grønlandske lufthavn kåret

Udskriv
Publiceret Mandag, 07 april 2014

’Årets Lufthavn’-prisen blev uddelt ved et arrangement i Kangerlussuaq hvor samtlige Mittarfeqarfiits lufthavne var repræsenteret af deres lufthavnschefer. Prisen gik i år til Paamiut Lufthavn, som har gjort et imponerende arbejde i løbet af 2013.

Læs mere: Årets Grønlandske lufthavn kåret

Vi vil medbringe bøger, lighter og WiFi på en øde ø

Udskriv
Publiceret Mandag, 07 april 2014

Mange danskere er vant til at være online hvor som helst, og når som helst. Således er WiFi da også en af de ting, som hver femte dansker vil medbringe på en øde ø. Derimod vil vi gerne lade makeuppen og slikket blive hjemme. Selvom vi tilsyneladende har svært ved at undvære internettet, er der dog forskel på, hvor højt vi prioriterer det, alt efter hvor i landet vi bor.

Læs mere: Vi vil medbringe bøger, lighter og WiFi på en øde ø

Pengene sidder løsere på ferien

Udskriv
Publiceret Lørdag, 05 april 2014

Næsten hver anden dansker laver ikke feriebudget, når de skal ud at rejse. Derimod bliver der ofte brugt penge på impulskøb, viser en undersøgelse fra FDM travel.

Læs mere: Pengene sidder løsere på ferien

Den Dominikanske Republik udnævnt til "Årets topdestination"

Udskriv
Publiceret Mandag, 31 marts 2014

Sæsonen for uddeling af priser er i fuld gang, og i Den Dominikanske Republik er Turismeministeriet glade for, at landet netop er blevet kåret som "Årets topdestination i Karibien" af verdens største onlinerejsebureau Expedia.com®.

Læs mere: Den Dominikanske Republik udnævnt til "Årets topdestination"

Download Joomla Free Templates for your success.
Joomla Business Templates by template joomla