Græsk ferieø er sommerens bedste rejsemål

Udskriv
Publiceret Fredag, 22 august 2014

Sommerferien er slut for de fleste, og 50.000 hjemvendte charterkunder har givet sommerens rejse karakter. Samos er sommerens vinder, når det kommer til bedste feriemål generelt, efterfulgt af Marmaris, Menorca, Vestkreta og Sicilien.

Læs mere: Græsk ferieø er sommerens bedste rejsemål

Ferielitteraturens top 5: Dét læser danskerne i ferien

Udskriv
Publiceret Torsdag, 21 august 2014

For mange danskere betyder ferie afslapning med en god bog. Men hvad foretrækker vi at læse? I år har særligt e-bøgerne været pakket med i danskernes feriekufferter, og det er blandt andet en krimi fra en tidligere børnebogsforfatter og en biografaktuel ungdomsroman, der fanger de ferieramte danskeres interesse.

Læs mere: Ferielitteraturens top 5: Dét læser danskerne i ferien

Europas Vildeste Hostels

Udskriv
Publiceret Torsdag, 21 august 2014

Rækker pengene til ferie ikke helt så langt for tiden? Men vil du alligevel gerne bo lidt ekstraordinært? Så læs med her. Prissammenligningssiden www.trivago.dk har samlet en liste over otte ekstravagante hostels, som alle har noget forskelligt at byde på.

Læs mere: Europas Vildeste Hostels

Historiens vingesus giver os lyst til at rejse

Udskriv
Publiceret Fredag, 15 august 2014

2014 er et år rigt på både positive og dystre jubilæer, som markeres verden over. Og historiske begivenheder er noget, der i den grad inspirerer danskerne til at rejse. Det viser en undersøgelse fra FDM travel.

Læs mere: Historiens vingesus giver os lyst til at rejse

Apollo tilbyder nu rejser til alle verdens afkroge

Udskriv
Publiceret Torsdag, 14 august 2014

Det er ingen hemmelighed, at mange danskere selv sammensætter deres ferier og rejser ved at bestille en flybillet og et hotel hver for sig. Det er fleksibelt, og man kan komme til lige det sted i verden, som man drømmer om.

Læs mere: Apollo tilbyder nu rejser til alle verdens afkroge

Næsten ukendt Inkasti i Peru åben for de vandreglade

Udskriv
Publiceret Onsdag, 13 august 2014

En meget lidt kendt inkasti til ruinbyen Choquequirau og videre gennem Andesbjergene er et mekka for naturelskere. Turen tager typisk 7 dage og kan gøres til fods, eller man kan vælge den lidt mere magelige måde og medbringe en hest eller muldyr til de svære passager.

Læs mere: Næsten ukendt Inkasti i Peru åben for de vandreglade

Danske hoteller værst i Norden

Udskriv
Publiceret Mandag, 11 august 2014

En undersøgelse foretaget af hotelsøgemaskinen www.trivago.dk viser at tilfredsheden blandt hotelgæsterne i Danmark er lav sammenlignet med de andre nordiske lande. Byerne er evalueret på baggrund af gæstevurderinger fra mere end 82 millioner online hotelanmeldelser. Sverige dominerer listen.

Læs mere: Danske hoteller værst i Norden

Hver anden dansker har besøgt mulighedernes land

Udskriv
Publiceret Tirsdag, 05 august 2014

USA er en velbesøgt feriedestination. Således har halvdelen af danskere over 18 år på et tidspunkt besøgt mulighedernes land. Flest har været et smut forbi New York, men storbyerne langs vestkysten, Los Angeles og San Francisco, er også eftertragtede feriemål. Det viser en ny undersøgelse foretaget af hoteleksperten Hotels.com blandt 1.500 danskere.

Læs mere: Hver anden dansker har besøgt mulighedernes land

Et af Danmarks ældste rejseselskaber ændrer navn

Udskriv
Publiceret Tirsdag, 05 august 2014

Den 1. august skiftede 65-Ferie navn til Vitus Rejser. Siden 1973 har 65-Ferie arrangeret grupperejser for danskere med mod på livet og den store verden. I begyndelsen henvendte rejserne sig primært til pensionister – deraf navnet – men meget er sket på de sidste 40 år.

 

Læs mere: Et af Danmarks ældste rejseselskaber ændrer navn

Danske bilister behøver ikke refleksvest i Tyskland

Udskriv
Publiceret Torsdag, 31 Juli 2014

Det er ikke lovpligt for danske bilister at have refleksvest med i bilen i Tyskland. Det er ellers tidligere blevet meldt ud til de danske bilister. Tidligere på året blev det kommunikeret ud via FDMs europæiske samarbejde, at udenlandske bilister fra 1. juli skulle have en refleksvest med i bilen, hvis de kører gennem Tyskland. Men det viser sig nu ikke at være korrekt.

Læs mere: Danske bilister behøver ikke refleksvest i Tyskland

10 steder som skal opleves inden de forsvinder

Udskriv
Publiceret Torsdag, 31 Juli 2014

Verden er fyldt med forbløffende seværdigheder, men blandt andet klimaændringer truer eksistensen af nogle af de mest opsigtsvækkende vidundere. Vi kan være en af de sidste generationer til at opleve spektakulære steder som f.eks. Venedig, Det Døde Hav eller Madagaskar. Derfor har hotelsøgemaskinen trivago samlet 10 destinationer, som rejsende bør opleve inden det er for sent.

Læs mere: 10 steder som skal opleves inden de forsvinder

Ingen ferie uden dansk kaffe

Udskriv
Publiceret Onsdag, 30 Juli 2014

Der findes en ting, som mange danskere ikke vil undvære på ferierejsen i udlandet, nemlig dansk kaffe. Også det gode, danske rugbrød et at finde i mange kufferter blandt badetøj og solcreme. Det viser en undersøgelse, som Spies har lavet blandt de ca. 23.000 medlemmer af selskabets Rejsepanel.

Læs mere: Ingen ferie uden dansk kaffe

Download Joomla Free Templates for your success.
Joomla Business Templates by template joomla