Danskerne har dyre gadgets med på ferie

Udskriv
Publiceret Onsdag, 17 september 2014

Når danskerne tager på ferie, er der digitalt grej for flere tusinde kroner med i kufferten. Smartphone, tablet, bærbar computer og e-læser – der er mange elektroniske gadgets, der skal med i rejsebagagen, når danskerne tager på ferie. Det er dog ikke uden bekymringer, at danskerne pakker elektronikken med i kufferten.

Læs mere: Danskerne har dyre gadgets med på ferie

Stigende hotelpriser i september

Udskriv
Publiceret Fredag, 12 september 2014

Internationale events og behagelige temperaturer gør, at september måneds hotelpriser ofte er dyrere end mange af årets øvrige måneder. En opgørelse fra prissammenligningssiden trivago viser, at hotelpriserne i de 50 største byer i Europa er steget med lidt over 13 pct. i forhold til sidste måned.

Læs mere: Stigende hotelpriser i september

Hotelejere bør satse på kinesiske rejsende

Udskriv
Publiceret Søndag, 07 september 2014

Hotelovernatninger er den mest foretrukne form for indkvartering blandt de kineske rejsende. Antallet af stjerner, komfort og faciliteter som fx restaurant og roomservice har stor betydning for, hvilket hotel de vælger.

Læs mere: Hotelejere bør satse på kinesiske rejsende

Eurovision har vakt interesse for Danmark som turistmål

Udskriv
Publiceret Søndag, 07 september 2014

Interessen for at bo på hotel i Danmark er pirret både inden for Europas grænser og uden for. Om det er Lise Rønnes, Nikolaj Koppels og Pilou Asbæks charme eller billederne af et feststemt København, der har pirret til rejselystne folk fra rundt omkring i verden, vides ikke. Men Eurovision har tilsyneladende tændt en gnist

Læs mere: Eurovision har vakt interesse for Danmark som turistmål

Del din mad med naboen - Socialt eksperiment i Københavns Lufthavn

Udskriv
Publiceret Mandag, 25 august 2014

Der er både fokus på den nyskabende gourmetmad, og den sociale oplevelse, når pop-up restauranten HALLO HELLO slår dørene op i Københavns Lufthavn den 19. august. Med den originale kokke-duo I’m a KOMBO bag roret, forandres dit verdensbillede for en kort stund, og måske på sigt, gennem smag, fantasi og dialog.

Læs mere: Del din mad med naboen - Socialt eksperiment i Københavns Lufthavn

Grækenland genvinder turisterne efter krisen

Udskriv
Publiceret Mandag, 25 august 2014

Turistkrisen er stødt og roligt på tilbagetog i Grækenland. Dette ses blandt andet på hotelpriserne, som er steget betydeligt i løbet af de sidste par år. En opgørelse fra hotelsøgemaskinen trivago viser, at priserne er øget med over 20% sammenlignet med august sidste år og hele 33% i forhold til 2012.

Læs mere: Grækenland genvinder turisterne efter krisen

Græsk ferieø er sommerens bedste rejsemål

Udskriv
Publiceret Fredag, 22 august 2014

Sommerferien er slut for de fleste, og 50.000 hjemvendte charterkunder har givet sommerens rejse karakter. Samos er sommerens vinder, når det kommer til bedste feriemål generelt, efterfulgt af Marmaris, Menorca, Vestkreta og Sicilien.

Læs mere: Græsk ferieø er sommerens bedste rejsemål

Ferielitteraturens top 5: Dét læser danskerne i ferien

Udskriv
Publiceret Torsdag, 21 august 2014

For mange danskere betyder ferie afslapning med en god bog. Men hvad foretrækker vi at læse? I år har særligt e-bøgerne været pakket med i danskernes feriekufferter, og det er blandt andet en krimi fra en tidligere børnebogsforfatter og en biografaktuel ungdomsroman, der fanger de ferieramte danskeres interesse.

Læs mere: Ferielitteraturens top 5: Dét læser danskerne i ferien

Europas Vildeste Hostels

Udskriv
Publiceret Torsdag, 21 august 2014

Rækker pengene til ferie ikke helt så langt for tiden? Men vil du alligevel gerne bo lidt ekstraordinært? Så læs med her. Prissammenligningssiden www.trivago.dk har samlet en liste over otte ekstravagante hostels, som alle har noget forskelligt at byde på.

Læs mere: Europas Vildeste Hostels

Historiens vingesus giver os lyst til at rejse

Udskriv
Publiceret Fredag, 15 august 2014

2014 er et år rigt på både positive og dystre jubilæer, som markeres verden over. Og historiske begivenheder er noget, der i den grad inspirerer danskerne til at rejse. Det viser en undersøgelse fra FDM travel.

Læs mere: Historiens vingesus giver os lyst til at rejse

Apollo tilbyder nu rejser til alle verdens afkroge

Udskriv
Publiceret Torsdag, 14 august 2014

Det er ingen hemmelighed, at mange danskere selv sammensætter deres ferier og rejser ved at bestille en flybillet og et hotel hver for sig. Det er fleksibelt, og man kan komme til lige det sted i verden, som man drømmer om.

Læs mere: Apollo tilbyder nu rejser til alle verdens afkroge

Næsten ukendt Inkasti i Peru åben for de vandreglade

Udskriv
Publiceret Onsdag, 13 august 2014

En meget lidt kendt inkasti til ruinbyen Choquequirau og videre gennem Andesbjergene er et mekka for naturelskere. Turen tager typisk 7 dage og kan gøres til fods, eller man kan vælge den lidt mere magelige måde og medbringe en hest eller muldyr til de svære passager.

Læs mere: Næsten ukendt Inkasti i Peru åben for de vandreglade

Download Joomla Free Templates for your success.
Joomla Business Templates by template joomla