Storbyferie i livlige Tunis

Udskriv
Publiceret Onsdag, 16 april 2014

Den tunesiske hovedstad Tunis er både en travl moderne storby og et vigtigt kulturelt centrum i den arabiske verden. Fra det 12.-16. århundrede var Tunis en af ​​de mest velstående byer i Middelhavsområdet. Byens glorværdige fortid kan ses overalt i de travle gader, hvilket gør Tunis til et oplagt mål for en kulturel storbyferie.

Læs mere: Storbyferie i livlige Tunis

Hotelejere nyder godt af helgenkåring

Udskriv
Publiceret Tirsdag, 15 april 2014

En undersøgelse fra hotelsøgemaskinen trivago viser at den religiøse turisme i Italien er i voldsom vækst. Den religiøse turisme er godt illustreret ved vandvittige prisstigninger i forbindelse med den dobbelte kanoniseringen af pave Johannes Paul II og pave Johannes XXIII. En begivenhed som finder sted søndag den 27 april 2014.

Læs mere: Hotelejere nyder godt af helgenkåring

Nye hoteller i Israel

Udskriv
Publiceret Tirsdag, 08 april 2014

Norman Hotel Tel Aviv der åbner til juni 2014, sigter efter at genfortolke gæstfrihedens kunst for forretnings- eller ferierejsende med en kombination af 1920'ernes tidløse elegance og den fremragende komfort, der kendetegner et luksushotel i verdensklasse.

Læs mere: Nye hoteller i Israel

Årets Grønlandske lufthavn kåret

Udskriv
Publiceret Mandag, 07 april 2014

’Årets Lufthavn’-prisen blev uddelt ved et arrangement i Kangerlussuaq hvor samtlige Mittarfeqarfiits lufthavne var repræsenteret af deres lufthavnschefer. Prisen gik i år til Paamiut Lufthavn, som har gjort et imponerende arbejde i løbet af 2013.

Læs mere: Årets Grønlandske lufthavn kåret

Vi vil medbringe bøger, lighter og WiFi på en øde ø

Udskriv
Publiceret Mandag, 07 april 2014

Mange danskere er vant til at være online hvor som helst, og når som helst. Således er WiFi da også en af de ting, som hver femte dansker vil medbringe på en øde ø. Derimod vil vi gerne lade makeuppen og slikket blive hjemme. Selvom vi tilsyneladende har svært ved at undvære internettet, er der dog forskel på, hvor højt vi prioriterer det, alt efter hvor i landet vi bor.

Læs mere: Vi vil medbringe bøger, lighter og WiFi på en øde ø

Pengene sidder løsere på ferien

Udskriv
Publiceret Lørdag, 05 april 2014

Næsten hver anden dansker laver ikke feriebudget, når de skal ud at rejse. Derimod bliver der ofte brugt penge på impulskøb, viser en undersøgelse fra FDM travel.

Læs mere: Pengene sidder løsere på ferien

Den Dominikanske Republik udnævnt til "Årets topdestination"

Udskriv
Publiceret Mandag, 31 marts 2014

Sæsonen for uddeling af priser er i fuld gang, og i Den Dominikanske Republik er Turismeministeriet glade for, at landet netop er blevet kåret som "Årets topdestination i Karibien" af verdens største onlinerejsebureau Expedia.com®.

Læs mere: Den Dominikanske Republik udnævnt til "Årets topdestination"

Wakeup Copenhagen bliver større end først planlagt

Udskriv
Publiceret Torsdag, 27 marts 2014

Byggeriet af Arp-Hansen Hotel Groups nye Wakeup Hotel i Borgergade 9-11 er i fuld gang og går planmæssigt med forventet åbning sommer 2014. Hotellet som oprindeligt er planlagt til at indeholde 341 værelser i den nyopførte bygning, bliver nu endnu større, idet det er lykkedes at erhverve naboejendommen i Borgergade 13.

Læs mere: Wakeup Copenhagen bliver større end først planlagt

Star Tour bliver første miljøcertificerede rejsearrangør i Norden

Udskriv
Publiceret Onsdag, 26 marts 2014

Danmarks største rejsearrangør Star Tour bliver Nordens foreløbigt første og eneste miljøcertificerede rejsearrangør efter ISO14001 standard. Det betyder, at rejsearrangøren nu officielt lever op til miljøstandarden både på egne hoteller, kontorer på destinationerne og herhjemme og på flyene fraarrangørens eget flyselskab, TUIfly Nordic.

Læs mere: Star Tour bliver første miljøcertificerede rejsearrangør i Norden

6 spektakulære fitnesscentre

Udskriv
Publiceret Torsdag, 20 marts 2014

Mens nogle gerne kigger sig selv en ekstra gang i spejlet, og forstiller sig en slankere og mere muskuløs udgave, foretrækker andre en unik udsigt for at lette på anstrengelserne. I bestræbelserne på at blive helt sommerklar har hotelsøgemaskinen www.trivago.dk samlet en liste med 6 hoteller, som alle har én ting til fælles: et fitnesscenter med en ekstraordinær udsigt.

Læs mere: 6 spektakulære fitnesscentre

Populært New Zealand rejseforedrag kommer til Silkeborg

Udskriv
Publiceret Torsdag, 20 marts 2014

New zealænderne er fantastiske, og der findes ikke bedre og nemmere rejseland end New Zealand. Det er, som om hele befolkningen bare venter på, at vi kommer forbi, så de kan hjælpe os til gode rejseoplevelser og livsvarige minder til huskebogen.

Læs mere: Populært New Zealand rejseforedrag kommer til Silkeborg

Betrængt rejsebranche kan hente 40% på bedre kundefastholdelse

Udskriv
Publiceret Tirsdag, 11 marts 2014

Kriseramte charterrejsebureauer kan gennem brug af data om kunderne, både øge fastholdelse af kunder og præcisere markedsføringen. Det fremgår af en analyse, som Component Software har ladet gennemføre. Adm. direktør Casper Plannthin siger, at personificeret dialog er vejen frem.

Læs mere: Betrængt rejsebranche kan hente 40% på bedre kundefastholdelse

Download Joomla Free Templates for your success.
Joomla Business Templates by template joomla