Seks tips til jul i Sydvestjylland

Udskriv
Publiceret Tirsdag, 26 november 2013

I Sydvestjylland oplever man i år et stigende antal sommerhus-bookinger til juleferien. Danskerne er vilde med at pakke bilen og holde jul ved Vadehavet og Vesterhavet, og allerede nu er der trængsel (og alarm) ved de mange julemarkeder og juleaktiviteter. Vi bringer her en guide til de seks bedste juleoplevelser i Sydvestjylland.

Læs mere: Seks tips til jul i Sydvestjylland

Ny protektor for Kattegatcentret

Udskriv
Publiceret Lørdag, 23 november 2013

H.K.H. Prinsesse Marie har givet tilsagn om at påtage sig hvervet som protektor for Kattegatcentret. Prinsessen viderefører dermed protektionen efter H.K.H. Prinsgemalen, som har været protektor siden Kattegatcentrets åbning i 1993.

Læs mere: Ny protektor for Kattegatcentret

Samarbejde og nye ideer skal sikre dansk turismes fremtid

Udskriv
Publiceret Mandag, 11 november 2013

100 udviklere fra hele landet var i slutningen af oktober, samlet på M/S Museet for Søfart. Her skulle de på utraditionel vis skabe nye ferieoplevelser, der skal sikre, at Danmark er med helt fremme, når det gælder turisternes opmærksomhed. 16 nye feriekoncepter så dagens lys, hvoraf flere har potentiale til at blive udbudt til turisterne.

Læs mere: Samarbejde og nye ideer skal sikre dansk turismes fremtid

Stor tilfredshed hos lejere af feriehuse - bare ikke med prisen!

Udskriv
Publiceret Torsdag, 07 november 2013

Nu må den kommercielle del af branchen tage ansvar. Hold nu op med at tale udenom – vi har et godt produkt, kunderne er glade for det og også for vores lokale butikker – det er prisen, der trykker antallet af tyske feriehusgæster ned: siger Kim Juhlin, formand for Danske Sommerhusudlejere (og Fritidshusejerne.dk).

Læs mere: Stor tilfredshed hos lejere af feriehuse - bare ikke med prisen!

Vi vil have naturoplevelser i efterårsferien

Udskriv
Publiceret Tirsdag, 15 oktober 2013

Sort sol ved Vesterhavet, solopgang ved Møns Klint og svampejagt i Dyrehaven. Naturoplevelser er der masser af i det danske efterårsland. Det er da også de smukke naturoplevelser, vi primært går efter, når vi skal vælge efterårsferiedestination i Danmark. Det viser en undersøgelse foretaget af hoteleksperten Hotels.com blandt 1.150 danskere fra hele landet.

Læs mere: Vi vil have naturoplevelser i efterårsferien

Når lækker mad og skønne omgivelser går op i en højere enhed

Udskriv
Publiceret Søndag, 13 oktober 2013

Smuk og utraditionel kogebog, inspireret af det smukke Nordsjælland, og med meget mere end bare madopskrifter: Kogebog fra kongernes nordsjælland. Søstrene Vibeke Gercke Malmdorf og Ulrikke Gercke har været på en rejse rundt til nogle af Nordsjællands bedste seværdigheder – blandt andet tre af Nordeuropas smukkeste slotte, som er grunden til, at egnen kaldes Kongernes Nordsjælland.

Læs mere: Når lækker mad og skønne omgivelser går op i en højere enhed

Orkanen kåret til Europas 2. bedste, nye rutsjebane i 2013

Udskriv
Publiceret Lørdag, 05 oktober 2013

Fårup Sommerlands nye rutsjebane, Orkanen, er netop blevet kåret til at være Europas 2. bedste nye coaster i år. Dommerpanelet, der har stået bag kåringen, består af en international jury af europæiske eksperter og det tyske magasin Kirmes & Park Revue. Der er, forståeligt nok, jubel i Fårup Sommerland over topplaceringen.

Læs mere: Orkanen kåret til Europas 2. bedste, nye rutsjebane i 2013

Vandrerhjemskortet er blevet digitalt

Udskriv
Publiceret Lørdag, 03 august 2013

Det danske vandrerhjemskort fra Danhostel er i sommer blevet digitaliseret. Det vil sige, at du kan bestille dit årskort mens du booker, og modtage årskortet via e-mail og SMS. Med et Danhostel Årskort får du en række fordele. Kortet giver blandt andet mindst 10 % rabat ved køb af overnatning, samt adgang til gode rabatter på oplevelser og attraktioner rundt om i Danmark.

Læs mere: Vandrerhjemskortet er blevet digitalt

2013 - katastrofal sommerhus-udlejning

Udskriv
Publiceret Onsdag, 17 Juli 2013

Ved et tjek hos to af de store udbydere var der den 12. juli registreret 1.973 ledige huse til indflytning den 3. august hos den ene og 2.444 hos den anden. I sidste uge i juli var der henholdsvis 1.973 og 1.983 ledige huse. Vi taler her om den absolutte højsæson, og i forhold til det samlede hus antal er der tale om en skræmmende dårlig udlejning.

Læs mere: 2013 - katastrofal sommerhus-udlejning

Tag cyklen ud i sommerlandet

Udskriv
Publiceret Onsdag, 17 Juli 2013

En to-hjulet ferieoplevelse er sjov for hele familien og en spændende måde at komme rundt i det danske cykelsommerland. Simple forberedelser og enkelt udstyr kan sikre en vellykket cykelferie.

Læs mere: Tag cyklen ud i sommerlandet

Smag på Nordsjælland 2013

Udskriv
Publiceret Tirsdag, 16 Juli 2013

Gourmetfestival med en unik tre-i-en oplevelse i uge 30. Besøg tre af Nordkystens producenter af mad og drikke - smagning undervejs og spisning om aftenen.

Læs mere: Smag på Nordsjælland 2013

Vejret afgøre sommerhussæsonen

Udskriv
Publiceret Mandag, 15 Juli 2013

Mange af de danske sommerhuse står stadig ledige i højsæsonen. Sommerhussæsonen afgøres de næste to uger - vejret kan gøre udslaget.

Læs mere: Vejret afgøre sommerhussæsonen

Download Joomla Free Templates for your success.
Joomla Business Templates by template joomla