Danmark er smuk om sommeren

Udskriv
Publiceret Søndag, 30 juni 2013

Derfor vælger vi at holde sommerferie i Danmark - Varme sommeraftener med grillhygge, kolde dukkerter i havet og lange cykelture. Der er mange gode grunde til at holde ferie i Danmark om sommeren. Og det er tilsyneladende også noget, vi danskere gør. Vi er nemlig vilde med vores eget land, når sommersolen er over os. 

Læs mere: Danmark er smuk om sommeren

Ny naturdestination tiltrækker titusindvis af fugle – og mennesker

Udskriv
Publiceret Søndag, 30 juni 2013

Naturnydere fra ind- og udland strømmer til Filsø mellem Ringkøbing Fjord og Vadehavet, der for et år siden blev genskabt i et af danmarkshistoriens største naturgenopretningsprojekter. Området, der strækker sig over 2320 ha sø, eng, mose og klithede, har skabt en større biodiversitet og et helt unikt fugleliv. I øjeblikket kan de besøgende fx opleve sjældenheder som ynglende sandterner og havørne.

Læs mere: Ny naturdestination tiltrækker titusindvis af fugle – og mennesker

Comwell Sport - Danmarks nye sportshotel

Udskriv
Publiceret Fredag, 14 juni 2013

Den 22. juni 2013 slår vi dørene op til Danmarks nye sportshotel på Comwell Rebild Bakker. Her kan du tage på sportsferie med vennerne eller familien, og efter en aktiv dag kan du slappe af i poolen, få en drink i sportsbaren eller spise en dejlig middag i restauranten.

Læs mere: Comwell Sport - Danmarks nye sportshotel

Spar penge på et dansk sommerhus i højsæsonen

Udskriv
Publiceret Onsdag, 12 juni 2013

Der er mange penge at spare og en skøn ferie med ungerne i vente ved at tage i sommerhus i Danmark i højsæsonen frem for rejse på charterferie. Spar en masse penge og få en skøn ferie, hvor børnene er på hjemmebane. Det er nogle af de store fordele ved at holde familieferie i et dansk sommerhus i stedet for at tage på charterferie sydpå i højsæsonen.

Læs mere: Spar penge på et dansk sommerhus i højsæsonen

Kæmpe Skt. Hans event i Skagen

Udskriv
Publiceret Søndag, 02 juni 2013

For at fejre Skagens 600 års købstadsjubilæum har Skagen Turistforening sammen med Skagen Handelsstandsforening taget initiativ til en helt unik Skt. Hans aften med sommer-buffet, Holger Drachmann, og Danmarks smukkeste bål.

Læs mere: Kæmpe Skt. Hans event i Skagen

Åbent skib i Skagen Havn hele juni måned

Udskriv
Publiceret Søndag, 02 juni 2013

 

Åbent skib er et af de mange arrangementer i forbindelse med Skagens 600 års købstadsjubilæum, og der bydes velkommen om bord hver dag mellem klokken 10 og 13.

Læs mere: Åbent skib i Skagen Havn hele juni måned

Sand i verdensklasse

Udskriv
Publiceret Onsdag, 15 maj 2013

10 kæmpe sandskulpturer, skabt af de bedste internationale sandkunstnere, vil sommeren igennem kunne opleves på Hundested Havn ved Sandskulpturfestivalen. Den 19. maj åbner udstillingen og på de første dage, frem til den 24. maj får alle muligheden for at kigge skulptørerne over skulderen mens de arbejder på, at skabe de eventyrlige sandskulpturer.

Læs mere: Sand i verdensklasse

Bestyrelse og Turistdirektør konstitueret for ny Turistforening

Udskriv
Publiceret Fredag, 10 maj 2013

Efter at have fået mandat fra Turistforeningerne i Skagen, Frederikshavn og Sæby til at fusionere, har man konstitueret en ny bestyrelse med repræsentanter fra de tre byer. Arbejdet med den nye Turistforening for Frederikshavn Kommune går nu ind i næste fase. 

Læs mere: Bestyrelse og Turistdirektør konstitueret for ny Turistforening

Ferie på landet er for alle aldre!

Udskriv
Publiceret Mandag, 29 april 2013

Det siges, når gæsterne på en feriegård spørges om deres ferievalg. På nogle gårde skal dyrene fodres, kartoflerne til aftensmaden graves op, pandekager bages på bålet i haven eller måske skal man bare sidde med en bog og nyde naturen omkring gården.

Læs mere: Ferie på landet er for alle aldre!

Fiskespa på Enjoy Resorts

Udskriv
Publiceret Lørdag, 27 april 2013

Den store nyhed på ENJOY RESORTS i Gråsten og på Rømø for sæsonen 2013 er deres nye Fiskespa. Her tilbydes fodbehandling med "doktorfisk". Behandlingen foretages af de små Garra Rufa fisk. Behandlingen er fuldkommen smertefri - det føles nærmest som om det kildrer.

Læs mere: Fiskespa på Enjoy Resorts

Helt ny ferieform introduceres i Danmark

Udskriv
Publiceret Tirsdag, 02 april 2013

Med økonomisk støtte fra EU er Fjordland.dk de første og eneste i Danmark som nu tilbyder udlejning af moderne motorbåde til feriebrug i Danmark. Bådene må sejles af alle over 18 år og kræver ingen særlige forudsætninger. En ferie fyldt med natur, kultur oplevelser og samvær.

Læs mere: Helt ny ferieform introduceres i Danmark

Feriehusudlejning og antal overnatninger er stigende

Udskriv
Publiceret Mandag, 11 marts 2013

De nyeste tal fra Danmarks Statistik viser, at det samlede antal overnatninger via feriehusudlejninger i januar 2013 i forhold til samme måned sidste år er steget med 11%, hvilket svarer til 24.000 flere overnatninger i udlejede feriehuse.

Antal overnatninger lavet af danskere udgjorde en stigning på 10%, der svarer til 5.000 overnatninger. Men væksten hos danskerne var ikke nok til at opretholde andelen på 25% af det totale antal overnatninger.

Læs mere: Feriehusudlejning og antal overnatninger er stigende

Download Joomla Free Templates for your success.
Joomla Business Templates by template joomla