Bangsbo Blomsterfestival 2014

Udskriv
Publiceret Torsdag, 17 april 2014

Danmarks 3.største blomsterfestival i Frederikshavn! Bangsbo Blomsterfestival 2014 finder sted den 31. maj til den 1. juni med 120 pavilloner og 60 spændende udstillere fra hele Danmark og Skandinavien.

Læs mere: Bangsbo Blomsterfestival 2014

Mønsted Kalkgruber gør klar til endnu flere turister

Udskriv
Publiceret Fredag, 11 april 2014

Mønsted Kalkgruber – verdens største kalkmine – ligger vest for Viborg med over 60 kilometer underjordiske minegange. Der har ikke været minedrift på stedet i mange år, men det lever i dag videre som en populær turistattraktion og som et godt eksempel på levende kulturarv med unikke oplevelseskvaliteter.

Læs mere: Mønsted Kalkgruber gør klar til endnu flere turister

Turister - ja tak

Udskriv
Publiceret Torsdag, 20 marts 2014

De ca. 240.000 danske sommerhusejere byder vores turister velkommen, og dette uanset om man udlejer eller ej. Kun 4 % anser turismen som noget negativt. Det viser en undersøgelse, som Dansk Center for Turisme har gennemført hos grundejerforeninger for sommerhuse.

Læs mere: Turister - ja tak

Interessen for sommerhuse på Vestkysten er stigende

Udskriv
Publiceret Onsdag, 12 marts 2014

seneste par år har tallene for turismen her i Danmark været nedadgående, turisterne svigter os og vælger at pakke kufferten og drage mod sydlige himmelstrøg. Erland Nørgaard, indehaver af Westerland.dk sommerhusudlejning spore optimisme og ser allerede nu positive tal for sommeren 2014, men god service er vigtigt og vi skal løfte i samlet flok.

Læs mere: Interessen for sommerhuse på Vestkysten er stigende

Comwell har åbnet hotel i Køge

Udskriv
Publiceret Lørdag, 08 marts 2014

Aage V. Jensens Fonde, der ejer Hotel Hvide Hus i Køge, indgik i 2013 en aftale med Comwell Hotels om den fremtidige drift af hotellet. Hotellet i Køge har nu gennemgået en grundig istandsættelse, og åbnede den 3. marts for hotellets gæster med et opdateret og indbydende hotel med navnet ’Comwell Køge Strand’.

Læs mere: Comwell har åbnet hotel i Køge

Dyre hoteller til Dansk Melodi Grand Prix

Udskriv
Publiceret Torsdag, 06 marts 2014

Det er dyrt at overnatte i Odense i marts måned. Ifølge tal fra den seneste tHPI-opgørelse fra www.trivago.dk tyder det på at hotelpriserne er presset i vejret, når der i de næste to weekender afholdes sangkonkurrencer.

Læs mere: Dyre hoteller til Dansk Melodi Grand Prix

Billund med landets dyreste hoteller

Udskriv
Publiceret Onsdag, 12 februar 2014

Hotelpriserne fra årets anden udgivelse af trivago Hotel Price Index (tHPI) fra trivago.dk, viser at man skal drage mod øst, hvis man ønsker mest hotel for pengene. Herhjemme er hotelpriserne steget voldsomt i Billund.

Læs mere: Billund med landets dyreste hoteller

På tøsetur til Svendborg

Udskriv
Publiceret Lørdag, 08 februar 2014

Skal skilsmissen fejres? Eller trænger du og veninderne bare til en pigeweekend med forkælelse, fjol og bobler? Så er Hotel Ærø i Svendborg stedet.

Læs mere: På tøsetur til Svendborg

Naturoplevelser skal skabe vækst i turismen

Udskriv
Publiceret Onsdag, 29 januar 2014

Miljøminister Ida Auken opfordrer turisterhvervet til at blive bedre til at bruge den statslige natur til at skabe omsætning og arbejdspladser.

Læs mere: Naturoplevelser skal skabe vækst i turismen

Svenskerne skal mødes i Nordsjælland

Udskriv
Publiceret Mandag, 27 januar 2014

Med svenske tv-reklamer og deltagelse på møde og turistmesser i Malmö og Göteborg sætter Unikke Mødesteder nu alle sejl til for at trække svenske virksomheder til Nordsjælland. Deltagelse på Möten & Events Öresund 2014 bliver første skridt i den retning. Og er du interesseret i at lægge vejen forbi, er der stadig gratis fribilletter.

Læs mere: Svenskerne skal mødes i Nordsjælland

Nyt turismenetværk vil skabe vækst til Nordsjælland

Udskriv
Publiceret Mandag, 23 december 2013

Selvom EU-destinationsudviklingsprojektet snart er slut, er det ikke et farvel men et goddag til videreudvikling af projektets resultater. Et netværk for turismeerhvervet med ferieturisme som omdrejningspunkt fortsætter samarbejdet om at udvikle turismen i Kongernes Nordsjælland.

Læs mere: Nyt turismenetværk vil skabe vækst til Nordsjælland

Seks tips til jul i Sydvestjylland

Udskriv
Publiceret Tirsdag, 26 november 2013

I Sydvestjylland oplever man i år et stigende antal sommerhus-bookinger til juleferien. Danskerne er vilde med at pakke bilen og holde jul ved Vadehavet og Vesterhavet, og allerede nu er der trængsel (og alarm) ved de mange julemarkeder og juleaktiviteter. Vi bringer her en guide til de seks bedste juleoplevelser i Sydvestjylland.

Læs mere: Seks tips til jul i Sydvestjylland

Download Joomla Free Templates for your success.
Joomla Business Templates by template joomla