Lej sommerhus på den smarte måde

Udskriv
Publiceret Mandag, 17 november 2014

Søg blandt tusindvis af annoncer og få let kontakt til private udlejere og bureauer i hele Danmark. Find den perfekte feriebolig og aftal lejen direkte med annoncøren. Uanset om du ønsker at leje privat eller via bureau er der mange skønne sommerhuse at vælge i mellem hos godsommer.dk

Læs mere: Lej sommerhus på den smarte måde

Nyt udlejningskoncept for danske feriehuse

Udskriv
Publiceret Mandag, 22 september 2014

Lavere priser til lejerne og højere afregning til ejerne - Nyt formidlingsbureau kæder lejernes og ejernes interesser tæt sammen. Resultatet er lavere pris til lejerne af feriehusene og højere afregning til husenes ejere – og flere turister (og arbejdspladser) i ferieområderne.

Læs mere: Nyt udlejningskoncept for danske feriehuse

Danmarks bedste Sommerhusside er blevet endnu bedre!

Udskriv
Publiceret Tirsdag, 12 august 2014

Sommerhussiden.dk har siden 2005 været den foretrukne udlejningsportal for rigtig mange glade feriegæster, og har igennem flere år været i Top 3 på Trustpilot. Nu er hjemmesiden blevet endnu bedre og endnu lettere at bruge!

Læs mere: Danmarks bedste Sommerhusside er blevet endnu bedre!

Handy guide til gode cykelture i Kongernes Nordsjælland

Udskriv
Publiceret Fredag, 18 Juli 2014

Cykelturister i Nordsjælland har nu fået en ny god cykelguide til afvekslende og indholdsrige ruter rundt i det meste af området. Kærlighed på cykel, Mit slot, mit fristed og Langs Den Danske Riviera er nogle af de ruter, som er udviklet for VisitNordsjælland i det EU-støttede projekt Destinationsudvikling af Kongernes Nordsjælland.

Læs mere: Handy guide til gode cykelture i Kongernes Nordsjælland

Grenå-Hundested ruten genopstår for en enkel dag

Udskriv
Publiceret Onsdag, 16 Juli 2014

Færgen Stena Nautica sejler en dagstur lørdag den 6. september fra Grenaa til Hundested og retur. Anledningen er en markering af 80 årsdagen for overfartens første sejlads den 14. juli 1934. Dagen bliver markeret med en del oplevelses muligheder på begge sider af Kattegat.

Læs mere: Grenå-Hundested ruten genopstår for en enkel dag

Sommerens skønneste badehoteller

Udskriv
Publiceret Onsdag, 16 Juli 2014

Findes der noget bedre end sol og sommer i Danmark? På badehotellerne langs de danske kyster kan du nyde det bedste af den danske sommer med havduft, afslapning, dansk mad og sommerhusidyl. Hotelsøgemaskinen trivago har samlet en oversigt over fem vidunderlige strand- og badehoteller, hvor du hurtigt kan få tanket batterierne op.

Læs mere: Sommerens skønneste badehoteller

Smag på Nordsjælland- Festival 2014

Udskriv
Publiceret Fredag, 11 Juli 2014

Kom en tur i marken med får og fårehunde, vær med til at brygge årets juleøl eller sid til bords i gourmetrestauranten på gårdspladsen. Det er måske nogle af de tilbud, der er på programmet, når foreningen ”Smag på Nordsjælland” i dagene 17. - 27. juli  afholder den tredie ”Smag på Nordsjælland”-festival.

Læs mere: Smag på Nordsjælland- Festival 2014

Bondegårdsferie blev hurtigt et hit

Udskriv
Publiceret Onsdag, 09 Juli 2014

Fire nye lejligheder i den gamle Møllebakkegaard på Sydsjælland nåede knap nok at blive færdige, før Sine Christiansen havde lejet dem alle ud resten af sommeren. Lejlighederne er ret store, 80-100 kvadratmeter, og helt nyistandsatte, men at det skulle gå så let, kom alligevel bag på hende.

Læs mere: Bondegårdsferie blev hurtigt et hit

Destination Djursland er med i innovativt udviklingsprojekt

Udskriv
Publiceret Torsdag, 19 juni 2014

Destination Djursland har sammen med seks andre af Danmarks store turistområder udviklet en ny, gratis digital guide til søgning i områdets udvalg af ferieoplevelser. Mobilsitet ”Feellikedjursland.dk” tager udgangspunkt i følelserne, og efter fire enkle valg på Feel-o-meteret kommer et skræddersyet udvalg af oplevelser, der matcher ens humør og ønsker frem.

Læs mere: Destination Djursland er med i innovativt udviklingsprojekt

Gode råd før du lejer sommerhus

Udskriv
Publiceret Lørdag, 14 juni 2014

5 tips til at planlægge sommerferien i en feriebolig, så alle får en fantastisk ferie. Danskernes lyst til at leje et sommerhus eller en lejlighed i sommerferien i stedet for at bo på hotel er støt stigende. Det oplever man også hos campaya.dk, som er en af Danmarks største formidlere af ferieboliger.

Læs mere: Gode råd før du lejer sommerhus

"Daisy” viser turister rundt i Danmark

Udskriv
Publiceret Lørdag, 14 juni 2014

Nu er det blevet lidt lettere at være turist i Danmark, for Margueritruten er blevet oversat til engelsk. Skiltene med den store, hvide og gule blomst marguerit på brun baggrund er lette at finde i det danske landsskab, men det er først nu, de for alvor giver mening for mange af turisterne.

Læs mere: "Daisy” viser turister rundt i Danmark

Ny bog: Bornholm er bedst i børnehøjde

Udskriv
Publiceret Torsdag, 22 maj 2014

Bornholm er bedst i børnehøjde. Og Danmarks østlige klippeklump er det ultimative familieparadis uanset om ungerne er i barnevognsalder eller mobilbrugende teenagere. Øen er propfuld med hemmelige haver, himmelske kirsebær, isvafler i verdensklasse, dybe fangekældre i ældgamle borgruiner og mystiske stenuhyrer ved skjulte skovsøer.

Læs mere: Ny bog: Bornholm er bedst i børnehøjde

Download Joomla Free Templates for your success.
Joomla Business Templates by template joomla