Campingpatruljen går grill amok sommeren 2014

Udskriv
Publiceret Onsdag, 14 maj 2014

Campingpatruljen, der de seneste somre har besøgt danske campingpladser, ændrer nu koncept og går grill amok. Tv-vært Anne-Vibeke Isaksen, der også er chefredaktør på CampingDanmark.dk, har denne gang fundet sammen med de to Danmarksmestre i grill, Henrik Sommerlund og Morten Boros.

Læs mere: Campingpatruljen går grill amok sommeren 2014

Helårstelte gør det let at være campist

Udskriv
Publiceret Onsdag, 14 maj 2014

Salget af helårsteltet er steget markant gennem det seneste år. Det er sæsoncampisterne, der har taget helårsteltene til sig, og grunden er, at man vil have et telt, der kan tåle at stå oppe hele året.

Læs mere: Helårstelte gør det let at være campist

Rigtig mange campister tager på ferie i forårets helligdagsferier

Udskriv
Publiceret Tirsdag, 29 april 2014

Solen smiler igen, træerne springer ud og dagene bliver længere. Den nye campingsæson er netop startet og i foråret vil et stort antal campister fra hele Europa igen besøge campingpladser. Hos Vacansoleil Camping Holidays, markedsledende i Europa indenfor organiserede campingferier, kan man se det samme. Tallene viser nogle bemærkelsesværdige tendenser i disse tidlige forårsferier.

Læs mere: Rigtig mange campister tager på ferie i forårets helligdagsferier

Camping Le Chêne Gris fejrer 10 års fødselsdag hos Iris Parc

Udskriv
Publiceret Fredag, 18 april 2014

Camping Le Chêne Gris i Pommeuse fejrer i år sin 10 års fødselsdag som medlem af Iris Parc, den uafhængige kæde af Vacansoleil Camping Holidays. Den ideelle campingplads, der ligger perfekt mellem Disneyland® Paris og Paris, fejrer dette på festlig vis med et specielt tilbud og aktiviteter på campingpladsen.

Læs mere: Camping Le Chêne Gris fejrer 10 års fødselsdag hos Iris Parc

Flere og flere kombinerer campingferien med et besøg i storbyen

Udskriv
Publiceret Torsdag, 10 april 2014

Foråret er starten på en helt ny campingsæson. Mange får støvet campinggrejet af og tager afsted for at dyrke friluftslivet. Meget tyder på, at dette er det ultimative tidspunkt at besøge Europas smukkeste byer. Vacansoleil Top-campingferier, Europas ledende udbyder af campingferier, bemærker en ny trend blandt rejsende: en kombination af camping- og storbyferie.

Læs mere: Flere og flere kombinerer campingferien med et besøg i storbyen

DCU får opbakning til Tempo 100 og 80 km/ t på landevej

Udskriv
Publiceret Onsdag, 09 april 2014

– Det skal ikke skorte på velvilje herfra. Naturligvis skal campingvogne, som opnår Tempo 100-godkendelse til tyske motorveje, også have lov til samme hastighedsgrænse herhjemme.

Læs mere: DCU får opbakning til Tempo 100 og 80 km/ t på landevej

Sådan gør du campingvognen forårsklar

Udskriv
Publiceret Mandag, 31 marts 2014

Når campingvognen skal ud af sit vinterhi, er det en rigtig god idé at give den et grundigt forårstjek, så den er klar til en ny sæson. Det er især vigtigt at tjekke for fugtskader. FDM giver her de bedste råd.

Læs mere: Sådan gør du campingvognen forårsklar

Camping fylder messehallerne i Herning

Udskriv
Publiceret Mandag, 17 februar 2014

Alle de førende campingmærker er med på Ferie for Alle 2014, der også byder på det hidtil største udvalg af campingpladser i MCH Messecenter Herning. Et sandt slaraffenland for campister. Det er, hvad der er i vente den kommende weekend, hvor Skandinaviens største feriemesse slår dørene op til tre dages ferieparadis i Herning.

Læs mere: Camping fylder messehallerne i Herning

Download Joomla Free Templates for your success.
Joomla Business Templates by template joomla